mandag 8. november 2010

Frost


 

Her gjør jeg da et forsøk på å kombinere redigert bilde med tekst, eller et forsøk på en lyrisk tekst. Etter mye eder fra min side fikk jeg til litt bilderedigering i photofiltre, snakker om å glemme fort hvordan ting skal gjøres. Så dette ble en liten tankevekker fra min side; skal man bruke disse programmene er en jevnlig "vedlikehold" viktig, i allefall for meg:)

5 kommentarer:

  1. Nydelig sammensatt tekst. Viktig å finne anvendelser for programmene, også privat. Bildebehandling skulle de fleste kunne ha glede og nytte av.

    SvarSlett
  2. Jeg henger meg på Thomas, nydelig sammensatt tekst. Jeg kjenne meg igjen i det du skriver om at man må vedlikeholde det man har lært. Selv har jeg redigert litt av mine private bilder og det er tydelig forskjell på før og etter bildene.

    SvarSlett
  3. det var et kjempefint bilde og en flott tekst :)
    du viser hva man kan gjøre på photofilter, og slik kan jo også elevene lage til. At de får prøve og redigere bilder og skrive tekst oppå bildet. elevene kan jo bruke det til fine forsider, eller rett og slett skrive dikt knyttet til norsk.
    Synes du hadde lagt et flott eksempel :)

    SvarSlett
  4. Dette er absolutt en måte å jobbe sammen med elevene på!Blant annet i norskfaget passer det ypperlig:) Jeg tenker denne måten Kathrin har sammensatt bilde og tekst er en flott måte å knytte opp og sette ord/bilder på ting for elever i grunnskolen!

    SvarSlett
  5. Bildet er faktisk enda finere uten redigeringen, syns nå jeg:) har lekt masse med photofilter her, da med tilsetting av farge og og og... Litt morsomt dette, da jeg ikke hadde noen "undervisningstanke" bak tekst og bilde annet enn å gjøre en av oppgavene i powerpointen fra forrige samling i IKT. Men er veldig enige med dere i at dette sikkert er en fin måte å jobbe med elevene på. Et stilig moment hadde jo vært å satt lyd til, men det kan ikke jeg:) kan dere? Har ikke så avanserte kunnskaper om slike "fremmede" ting ennå:)

    SvarSlett